Veteran's Day Assembly/State Send-Off Schedule Friday, November 8th

Period	Start Time	End Time	Length
0 Hour	6:35	7:30	55 min.
1 st Period*	7:45	7:50	5 min.
State Send-Off	7:55	8:05	10
1st Period	8:10	8:45	35
2 nd Period**	8:50	8:55	5 min.
Assembly	9:05	10:05	60 min.
2 nd Period	10:10	10:45	35 min.
3 rd Period	10:50	11:30	40 min.
FIRST LUNCH	11:30	12:00	30 min.
4 th Period	12:05	12:45	40 min.
4 th Period	11:35	12:15	40 min.
SECOND LUNCH	12:15	12:45	30 min.
5 th Period	12:50	1:30	40 min.
6 th Period	1:35	2:15	40 min.

^{*} State Send-off: Have students drop bags and head out to the Commons for state send-off

^{**} Assembly: Wait for the announcement to be released to the gym for the assembly. Students should leave their bags in 2nd period. They will be returning to 2nd period after the assembly.